Recycling

Door dit efficiënte proces kunnen we zo’n negentig procent van een auto recyclen. Hiermee draagt Alma Autodemontage bij aan een schoner milieu en heeft u lagere reparatiekosten. De niet-bruikbare onderdelen en materialen belanden in sorteerbakken en gaan naar gespecialiseerde recyclingbedrijven.

Een beter milieu:
In deze tijd is het voor ons allen van groot belang dat we een bijdrage leveren aan het behouden van en zorg dragen voor een beter milieu. Wij als bedrijf leveren een bijdrage door u als consument de mogelijkheid te bieden auto onderdelen te hergebruiken. En als bijkomend voordeel scheelt dit ook nog eens in de kosten.

Hoe doen wij dit?
Allereerst ontdoen we de auto van de motor en van alle milieuonvriendelijke materialen, zoals olie, glas en rubber. Deze worden gescheiden verzameld waarna ze in containers naar fabrieken gaan voor hergebruik. Ook de niet bruikbare onderdelen en materialen komen in sorteerbakken die dan naar gespecialiseerde recyclingbedrijven gaan.

Door het uitstekend georganiseerde demontageproces kunnen wij zo'n 90% van alle ingekochte schade auto’s hergebruiken. Niet alleen het milieu, maar ook u bent daar bij gebaat. Door alle ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend te blijven volgen wordt de werkwijze steeds efficienter en geoptimaliseerd. Daarom is Alma Autodemontage gecertificeerd volgens de hoge norm van Kwaliteitszorg Demontage (KZD).